fbpx

Vinkort

Wine is sunshine held together by water - Galileo Galilei

Vi har altid mellem 20 og 30 vine på glas, så der er noget for enhver smag og enhver lejlighed.
Er du til flasker? så har vi naturligvis et eksklusivt udvalg at vælge imellem.

Vine på glas

CHAMPAGNE

NV Brut Origine Champagne – Mandois
Druer: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier


NV Brut Champagne Rose - Cuvèe Rose - Laurent Perrier
Druer: 100% Pinot Noir

CAVA

NV Cava Brut - Bodegas Navarro Lopez - Penedes
Druer: Macabeu, Parellada

ROSÉ

2019 Minuty Rose - Cotes de Provence
Provence – Frankrig (ØKO+BIO)
Druer: Grenache, Cinsault, Syrah
Denne ærkeklassiske rosé laver på druer, der vokser på halvøen omkring Saint Tropez. Vinen har en elegant og krydret profil, hvor du vil kunne fornemme bitre noter af appelsin og solbær. Smagen er blød, frisk og frugtig.


2019 Ultimate Provence
Provence – Frankrig (ØKO + BIO)
Druer: Cinsault, Grenache, Syrah and Rolle
Sommerens (og vinterens) Ultimative og mest hippe rosé. Intens frugt med masser af florale aromaer som er med til at give en smagseksplosion, der rundes af med fine noter af hvid peber.

HVID

2018 Macôn – Domaine Louis Latour
Bourgogne - Frankrig
Druer: Chardonnay
Vinen stammer fra den lille landsby Lugny og er dyrket på de bedste vinmarker i området “Les Geniévres”. Vinen er lagret på ståltanke, som giver en 'crisp' hvidvin, der slutter af på smørbløde noter.


2019 Sauvignon Blanc – Fincher & Co.
Marlborough – New Zealand
Druer: Sauvignon Blanc (ØKO)
Tidligere ”Master of Wine” Liam Steevenson producerer her en fantastisk oversøisk Sauvignon Blanc. Med flotte noter af mineralitet, stikkelsbær og hvid stenfrugt fanger denne vin det klassiske maritime klima på New Zealand.


2018 Grüner Veltliner – Wiengut Nigl
Kremstal - Østrig
Druer: Grüner Veltliner
En ukomplicerede skøn sommervin. Syren er dejlig forfriskende, flotte noter af peber og frisk frugt. Vinen er ligeså skøn for sig selv eller med nogle lette sommerretter.


2018 Ansonica Costa dell’ Argentario - Fattoria La Parrina
Toscana, Italien
Druer: Ansonica (ØKO)
Duft af hvide blomster og akaciehonning, samt en smagsprofil af tropiske frugter og ristede nødder. I baggrunden finder man lette krydderier og et let saltet udtryk.
Perfekt til fisk og østers.


2019 Lignum Bianco – Albert di Noya
Penedes – Spanien (ØKO)
Druer: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Xarel-Lo
3 druer med 3 styrker,  der her bidrager til et utraditionelt, men genialt blend. Smørblød chardonnay fra egefade, sauvignon blanc og den spanske drue Xarel-lo fra ståltanke.


2019 Riesling Trocken – Weingutt Müller
Saar - Tyskland
Druer: Riesling
Unge Stefan Müller laver her en dejlig Riesling Trocken med perfekt balance mellem sødme og syre. I glasset findes noter af lime, akaciehonning og mineralitet.


2019 Alvarinho – Quinta D’Amares
Minho - Portugal
Druer: Albarino
Grøn og frisk vin med noter af nyslået græs, grønne æbler og friske bøgeblade. Altså en ægte forårs og sommervin. I munden føles den slank, med dejlig frugt og frisk syre. Perfekt til salat, snacks, skaldyr og fisk.

RØD

2014 - 2 Borratxos – Sabaté I Mur - Priorat - Spanien – (BIO)
Druer: Garnatxa, Cabernet Sauvignon
En af de mindste producenter i Priorat. Det kraftige festlige glas. 2 Borratxos = de to fulde mænd.


2017 Blaufränkisch - Weingutt Umathum
Burgenland - Østrig
Druer: Blaufränkisch
Blaufränkisch er en af Østrigs mest populære druesorter. Dette eksemplar dufter og smager af mørke brombær og kirsebær, et strejf af vanilje og sort peber.


2016 Nebbiolo Langhe - Scavino
Piemonte - Italien
Druer: Nebbiolo
Mini Barolo. Nebbiolo-druen kan ikke nævnes uden at komme ind på Scavino. Klart modernist og fokus på at lave vin baseret på terroir. Gæret i ståltank og modnet i 10 måneder på 500 L. store træfade. Saftig og kraftfuld rødvin med smag af lakrids og solbær.


2016 Rosso di Montalcino – Tenute Silvio Nardi
Toscana - Italien
Druer: Sangiovese
Rosso di Montalcino er lillesøsteren til Brunello – området, druen og store dele af produktionsmetoden er den samme. Forskellen findes hos Rosso di Montalcino i en yngre sangiovese-baseret vin, dog med samme udtryk som findes i Brunello. Kirsebær i en tør velstruktureret Italiensk rødvin når det er bedst.


2017 Bourgogne Rouge – Michel Magnien 
Bourgogne - Frankrig
Druer: Pinot Noir (ØKO+BIO) 
Her findes en vinmager, der lever og ånder for sine vinstokke. Intet overladt til tilfældighederne. Vinen bliver produceret efter Rudolph Steiners bedste principper og det smages i den intense og balancerede frugt. Moden peber mørke hindbær. En vin vi selv ville drikke til en hver lejlighed.


2017 Fleurie Chateau de Beauregard
Beaujolais - Frankrig
Druer: Gamay
Fleurie bliver set som den mest elegante af de 10 ”crus” i Beaujolais. Vinmarkerned her ligger i 450 meters højde som netop giver denne eftertragtede lethed og elegance. Halvdelen af vinen er lagret 6-8 mdr på fransk egetræ. Masser af undertoner af blomster og en dejlig blød rund smag.


Etna Rosso – Tenuta Benanti
Sicilien – Italien
Druer: Nerello Mascalese & Nerello Cappuccio
Det kølige maritime klima sammen med den næringsrige jord på Etna  vulkanenen giver her en fantastisk let, liflig men også kompleks rødvin. Elegant og karakterfuld vin. God til alt slags kød eller ost.

DESSERT

2017 Sauternes Carmes de Rieussec
Bordeaux - Frankrig
Druer: Sauvignon Blanc, Semilion 
En ren og frisk Sauternes. Aromaer af tørret citrusfrugt, stenfrugt og æble kommer til udtryk i denne klassiske sauternes. Vinen er lavet efter de gamle forskrifter med ædelråd.


NV Fine Tawny Port – Quinta de Santa Eufemia
Porto – Portugal
Druer: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz   
Duften er en kombination af modne blommer, mørk på chokolade og ristede nødder. Smagen er yderst elegant med en afstemt sødme, der understøtter den varme frugtsmag.

BESØG OS

Nærvær Værnedamsvej
Værnedamsvej 2
1619 København V

KONTAKT OS

+45 7730 12 11 #2
Book bord

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Lørdag 15 - 22
Søndag LUKKET