fbpx

Vinkort

Wine is sunshine held together by water - Galileo Galilei

Vi har altid mellem 20 og 30 vine på glas, så der er noget for enhver smag og enhver lejlighed.
Er du til flasker? så har vi naturligvis et eksklusivt udvalg at vælge imellem.

Vine på glas

CHAMPAGNE

NV Brut Origine Champagne – Mandois
Druer: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier

CAVA

Brut Dignatat – Maschas
Druer: Xarel·lo, Macabeu and Parellada


Mirgin Cava Brut Rosè - Alta Atella Penedes (ØKO)
Druer: Monastrell

ROSÉ

Friponne IGP - Maures Rosé - Chateau Saint Roux
Provence - France
Druer: 6 different grape varieties defines this authentic rosé wine
Den klassiske lyse roséfarve fra druer der vokser i orange-rød jord på grund af store mængder af jern og bauxit i ­undergrunden., hvilket har givet navnet Saint Roux.


Ultimate Provence – Provence Rosé Group
Provence – France
Druer: Cinsault, Grenache, Syrah and Rolle
Sommerens (og vinterens) Ultimative og mest hippe rosé. Powerfuld frugt og masser af blomsteragtige aromaer er med til at give en smagseksplosion, der rundes af med fine noter af hvid peber.

HVID

Macôn  – Domaine Louis Latour - Bourgogne - Frankrig
Druer: Chardonnay
Fra den lille landsby Lugny, dyrket på de bedste vinmarker i området “Les Geniévres”. Ældet i ståltanke giver en ‘crisp’ hvidvin, der slutter på smørbløde noter.


Sauvignon Blanc – Fincher & Co. - Marlborough – New Zealand (ØKO)
Druer: Sauvignon Blanc
Tidligere ”Master of Wine” Liam Steevenson producerer her en fantastisk oversøisk Sauvignon Blanc. Med flotte noter af mineralitet, stikkelsbær og hvid stenfrugt fanger denne vin det klassiske maritime klima på New Zealand.


Grand Bateau – Château Beychevelle - Bordeaux - Frankrig
Druer: Sauvignon Blanc
En Sauvignon Blanc der kommer til udtryk i karakteristiske citrusfrugter, citron og lime. Subtile noter af friske urter afrunder denne klassiske Sauvignon Blanc


Ansonica Costa dell’ Argentario – Fattoria La Parrina
Toscana – Italien (ØKO)
Druer: Ansonica
Duft af hvide blomster og akaciehonning. Stor aromatik og smag af tropiske frugter og ristede nødder. I baggrunden finder man lette krydderier og et let saltet udtryk. Perfekt til fisk og østers.


Lignum Bianco – Albert di Noya - Penedes – Spanien (ØKO)
Druer: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Xarel-Lo
3 druer med 3 styrker, bidrager her til et utraditionelt, men genialt blend. Smørblød chardonnay frisk fra egefade, sauvignon blanc fra ståltanke og den spanske drue Xarel-lo


Riesling Trocken – Weingut Müller - Saar – Tyskland
Druer: Riesling
Unge Stefan Müller laver her en dejlig Riesling Trocken med perfekt balance mellem sødme og syre. I glasset findes noter af lime, akaciehonning og mineralitet.


Mandolas Dry – Bodegas Oremus - Tokaj - Ungarn
Druer: Furmint
Ribera del Dueros store stjerne Vega Sicilia samarbejder med denne lille perle af en vingård i Ungarn.

RØD

2 Borratxos – Sabaté I Mur - Priorat - Spanien – (BIO)
Druer: Garnatxa, Cabernet Sauvignon
En af de mindste producenter i Priorat. Det kraftige festlige glas. 2 Borratxos = de to fulde mænd


Blaufränkisch – Weingutt Umathum - Burgenland - Østrig
Druer: Blaufränkisch
100 % Blaufränkisch som nok er Østrigs mest populære drue. Dette eksemplar dufter og smager af mørke brombær og kirsebær, et strejf af vanilje og sort peber.


Nebbiolo Langhe - Scavino - Piemonte - Italien
Druer: Nebbiolo
Mini Barolo. Nebbiolo-druen kan ikke nævnes uden at komme ind på Scavino. Klart modernist og fokus på at lave vin baseret på terroir. Gæret i ståltank og modnet i 10 måneder på 500l. store træfade. Saftig og kraftfuld rødvin med smag af lakrids og solbær.


Rosso di Montalcino – Tenute Silvio Nardi - Toscana - Italien
Druer: Sangiovese
Rosso di Montalcino er lillesøsteren til Brunello – området, druen og store dele af produktionsmetoden er den samme. Forskellen findes hos Rosso di Montalcino i en yngre sangiovese-baseret vin, dog med samme udtryk som findes i Brunello. Kirsebær i en tør velstruktureret Italiensk rødvin når det er bedst.


Valpolicella Ripasso Superiore – Ca’ Vendri - Veneto - Italien
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara
Rig, mørk og fyldig Ripasso. Ripasso sker når Valpolicella vin hældes over druekvaset fra Amerone og starter en 2. gæring. Dette bidrager til en mere intens smag af de mørke søde kirsebær, chokolade og krydderier.


IGP Collines Rhodaniennes –
Patrick Jasmin - Nord Rhône - Frankrig
Druer: Syrah
Syrah druerne er fra Côte-Blonde i Côte-Rôtie og vinen er modnet i 12 måneder i franske egetræsfade


Bourgogne Rouge – Michel Magnien - Bourgogne - Frankrig
Druer: Pinot Noir (ORGANIC+BIO) 
Her findes en vinmager, der lever og ånder for sine vinstokke. Intet overladt til tilfældighederne. Vinen bliver produceret efter Rudolph Steiners bedste principper og det smages i den intense og balancerede frugt. Moden peber mørke hindbær. En vin vi selv ville drikke til en hver lejlighed.


Pinot Noir - Astrolabe - Marlborough – New Zealand
Druer: Pinot Noir  
Det kølige maritime klima på New Zealand giver her en fantastisk udtryksfuld Pinot Noir. Kompleks, intens og dejlig vin, som kan nydes både med mad og for sig selv.

 

BESØG OS

Nærvær Værnedamsvej
Værnedamsvej 2
1619 København V

KONTAKT OS

+45 7730 12 11 #2
Book bord

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Tirsdag  12 - 22
Onsdag - Torsdag  12 - 23
Fredag 12 - 24
Lørdag 12 - 24
Søndag 12 - 22